Bedrijven index
 
 
 
 
 

Trouwplanner

• 5 tot 4 maanden van tevoren of eerder •

• Ga de bedankjes of give-aways uitzoeken die je de gasten van de receptie en het feest wil meegeven. Dit kan ook via de online winkel van Bruidspagina.nl ·
• Ook het trouwvervoer moet uitgezocht worden. Trouw je in een koets, een oldtimer of in een moderne cabrio. Rij je zelf of heb je een chauffeur nodig. Let wel op dat er voldoende plaats is voor de bruid in haar bruidsjurk en dat het vervoer vrij is van vet en vuil. Vooral oldtimers kunnen soms hinderlijke olievlekken veroorzaken. Ook het uitzoeken van het trouwvervoer kan via de online winkel van Bruidspagina.nl.
Bestel het drukwerk. Zorg ervoor dat alles ook echt bij elkaar past. Heb je alleen uitnodigingskaarten is er geen probleem maar heb je ook menukaarten, plaatskaarten, bedankkaarten dan is één stijl, liefst met een persoonlijke tint, voor alle informatie die aan het papier wordt toevertrouwd een must. Zoek de uitnodigingskaarten online uit in de winkel van Bruidspagina.nl
• Draag je als bruidegom jouw bruid niet over de drempel van jullie eigen huis maar brengen jullie de huwelijksnacht door in een bruidssuite. Leg deze dan nu vast. Probeer in een keer het vervoer naar de bruidssuite te regelen.
• Gaan jullie op huwelijksreis? Laat jullie adviseren. Er zijn prachtige honeymoon arrangementen. Moet er nog iemand ingeënt worden? Zijn de passen nog geldig?
• De cadeaulijst, de huwelijkslijst of het verlanglijstje moeten nu klaar zijn. Bruidspagina.nl heeft een schitterende methode ontwikkeld om jullie huwelijkslijst te optimaliseren. Stel je cadeaulijst samen via Bruidspagina.nl en laat je gasten kiezen. Zo krijg je precies wat je wil en voorkom je dubbele cadeaus.
• Regel de vrije dagen bij je werkgever. Of indien je een eigen zaak hebt, zorg voor voldoende aanvullend personeel of laat je vaste klanten ruim van tevoren weten dat je dan gesloten bent. •
Wat draagt de Bruidegom op de grote dag? Als je in jacquet gaat hou er dan rekening mee dat jouw vader, schoonvader en broers volgens de etiquette ook in jacquet gekleed moeten zijn. (Als je je natuurlijk iets van de etiquette aantrekt). Of wordt het een modieus pak dat je ook nog naderhand kunt dragen. In principe is de bruidegom vrij om te bepalen wat hij draagt maar voor de harmonie is het beter als het hemd en de stropdas zijn afgestemd op de kleuren van de bruid en het bruidsboeket. Dus geen spierwit hemd als de bruid in het offwhite of ivoor gekleed is. Een stemmig donker pak is nog altijd het mooist.
Zijn er ook bruidskinderen? Vraag hun ouders om de medewerking spreek af wie de kleding van de bruidskinderen betaalt en wat van hen verwacht wordt.
• Neem enkel danslessen indien je onzeker bent van jouw kunsten op de dansvloer. Een openingsdans wordt altijd verwacht. Hoe eerder je begint des te vaker je af en toe even stiekem kunt repeteren.