Bedrijven index
 
 
 
 
 

Trouwplanner

• 7 tot 6 maanden van tevoren •

•Ben je naar een bruidsshow geweest, wacht dan niet langer en ga je bruidsjurk uitkiezen. Zoek hiervoor een bruidsmodespeciaalzaak uit die bekend staat als professioneel. Goedbedoelende amateurs en/of familie die vroeger wel eens een bruidsjurk gemaakt hebben doen meestal meer kwaad dan goed en uiteindelijk ben je vaak zelfs nog duurder uit. Als je je jurk gaat uitkiezen neem dan bij voorkeur geen mensen mee die een totaal afwijkende smaak hebben. Hou steeds voor ogen dat jij die dag het stralend middelpunt bent en dat jij je op je gemak en 'lekker' moet voelen in jouw bruidsjurk.
• Begin alvast erover te denken wie je allemaal gaat uitnodigen. Maak hiervan direct een lijst binnen een database programma zodat niet oneindig adressen overgeschreven moeten worden.
• Als jullie foto's willen hebben van jullie huwelijksdag (en wie wil dat nu niet). Dan raden we je aan om ook nu al een vakfotograaf te benaderen. Goede fotografen kunnen vaak slechts enkele of maar één bruiloft per dag aannemen. Trouw je in de topmaanden mei, juni, september dan kan het voorkomen dat jouw favoriete fotograaf al bezet is. Bekijk een voorbeeld album van de fotograaf en laat hem offreren. Denk ook aan de prijs van het album, de nabestellingen enz. Ook nu geld: kies een vakman en niet je neefje of oom die net een nieuw fototoestel heeft gekocht. Foto's van je huwelijksdag kunnen slechts éénmaal gemaakt worden!
• Hetzelfde geldt ook voor een videoreportage.
• Wil je een disc-jockey of een orkest? Leg ze lang genoeg van tevoren vast. Spreek goed af wat er van hen verwacht wordt. Moet de disc-jockey alleen plaatsje draaien of moet hij entertainen. Spreek met het orkest af wanneer ze pauzeren en hoelang, misschien wil je wel dat ze helemaal niet pauzeren!!
•Werken jullie allebei fulltime en hebben jullie absoluut geen tijd om jouw huwelijksdag in goede banen te leiden schakel dan een organisatiebureau of een professionele ceremoniemeester in
•Er bestaat ook de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten. Mocht het feest onverwacht geen doorgang vinden dan heeft dat als je deze verzekering hebt afgesloten in ieder geval geen nare consequenties meer voor jezelf en voor anderen. Voor het bedrag hoef je het niet te laten. Zekerheid is ook iets waard.